Trädgårdsmästare

Söker du en Trädgårdsmästare?

Söker du en Trädgårdsmästare?

Vad gör en trädgårdsmästare?

En trädgårdsmästare ger rådgivning, planerar, designar, anlägger och sköter om små och stora trädgårdar åt privata och offentliga kunder. Vi är med i hela processen, från idé till verklighet.

Kontakta oss

Trädgårdsplanering

Vi besöker dig i din trädgård och ger dig tips på åtgärder, svarar på frågor, ger råd om skötsel och inspirerar dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar.

En rådgivning kan vara lämplig när ni önskar hjälp med att komma igång i trädgården eller behöver komma vidare i ett befintligt trädgårdsprojekt. Kanske ge er nya idéer för en del av trädgården som känns lite tråkig.

Ni kan få förslag på utformning, material och växter för trädgården. Vi kan också ge skötselråd och prata om vad som skall bevaras eller tas bort.

Läs mer om trädgårdsplanering

Trädgårdsdesign

Behöver ni hjälp med att planera och utforma er trädgård? Utifrån era önskemål och drömmar skapar vi tillsammans trädgården just för er! Vi hjälper er med allt från enklare skisser till detaljerade trädgårdsritningar.

En bra trädgårdsdesign ska vara funktionell och samtidigt vara personlig. Du kanske har en vision om hur det ska vara i stora drag, men behöver hjälp med strukturen, val av rätt växter, markbeläggningar mm. Eller så har du ingen aning om hur din trädgård ska designas på bästa vis.

Läs mer om trädgårdsdesign

Trädgårdsanläggning

Vi hjälper dig med att anlägga din trädgård, bostadsgård eller offentliga miljö. Vi är gärna ditt bollplank redan från idéstadiet. Då får du tillgång till vår kompetens hela vägen. Tillsammans skapar vi de utemiljöer du önskar – snygga och hållbara. Vår kompetens täcker allt som har med anläggning av gröna utemiljöer att göra.

Vi utför allt från markarbeten, murar, stenläggning och uteplatser till vår paradgren – växtval och planteringar. I växtvalet väger vi också in hur mycket tid du tänkt lägga på skötsel av den färdiga anläggningen. Det finns inga skötselfria gröna utemiljöer men beroende på utformning varierar skötselbehovet kraftigt.

Läs mer om trädgårdsanläggning

Trädgårdsskötsel

En trädgård behöver sin trädgårdsmästare – några skötselfria trädgårdar eller gröna utemiljöer finns inte. Vackra, trygga och trivsamma utemiljöer kräver kontinuerlig skötsel året om. Vänd dig till oss för enstaka insatser eller ett helhetsansvar. Vi utför uppdraget med hög kvalitet och kompetens oavsett omfattning.

Exempel på trädgårdsskötsel som vi utför kan vara gräsklippning, ogräsrensning, trädfällning, stubbfräsning, snöröjning och mycket mera.

Läs mer om trädgårdssötsel

Söker du en Trädgårdsmästare?

Vi är gärna med dig hela vägen, från idé över projektering och anläggning till underhåll av färdig utemiljö. Självklart som växtleverantör och utförare men även som diskussionspartner och rådgivare, beroende på dina behov och önskemål. Ju tidigare vi kommer in i ett projekt desto mer kan vi bidra.

Yrkeskunnande, nytänkande, personlig service och hög kvalitet är våra ledord.

Kontakta oss

Anläggning av utemiljö

Funderar du på anläggningsprojekt i trädgård, bostadsgård eller offentlig miljö? Kontakta oss!

Läs mer

Leverans av växter

Våra växter är nästan alltid odlade i Sverige. Mycket odlar vi själva, annars är det från vårt närområde.

Läs mer

Skötsel av utemiljö

En trädgård behöver sin trädgårdsmästare – några skötselfria trädgårdar eller gröna utemiljöer finns inte.

Läs mer

Växter, anläggning, skötsel – Snyggt och hållbart