Tjänster

Våra växter är av högsta kvalitet och nästan alltid odlade i Sverige. Vi vet vad som är rätt växt på rätt plats och hur man skapar vackra och hållbara gröna miljöer, anpassade för hållbar skötsel. Allt bygger på kunskapen om växterna, deras behov och utveckling.

Vi anlägger snygga och hållbara planteringar, gångstråk, uteplatser och mycket mer –alltid med utgångspunkt i platsens förutsättningar och med största yrkesskicklighet och omsorg.

För en vacker, trygg och trivsam utemiljö året om krävs kontinuerlig skötsel. Vi tar gärna ett helhetsansvar men utför också enstaka uppdrag. Vi gör allt inom skötsel, från vårvinterns beskärningsarbete över plantering, gräsklippning och bevattning till midvinterns snöröjning och halkbekämpning. Vårt signum är skötsel med klass och kompetens.

Vi är gärna med dig hela vägen, från idé över projektering och anläggning till underhåll av färdig utemiljö. Självklart som växtleverantör och utförare men även som diskussionspartner och rådgivare, beroende på dina behov och önskemål. Ju tidigare vi kommer in i ett projekt desto mer kan vi bidra.

Yrkeskunnande, nytänkande, personlig service och hög kvalitet är våra ledord.

Hör av dig

Anläggning av utemiljö

Funderar du på anläggningsprojekt i trädgård, bostadsgård eller offentlig miljö? Kontakta oss!

Läs mer

Leverans av växter

Våra växter är nästan alltid odlade i Sverige. Mycket odlar vi själva, annars är det från vårt närområde.

Läs mer

Skötsel av utemiljö

En trädgård behöver sin trädgårdsmästare – några skötselfria trädgårdar eller gröna utemiljöer finns inte.

Läs mer

Växter, anläggning, skötsel – Snyggt och hållbart